PENAPIS AIR BAHAU

Anda mencari penapis air terbaik di Bahau?

Jom dapatkan penapis air jenama Cuckoo! – Pilihan No 1 pengguna penapis air di Bahau.

Terdapat banyak model anda boleh pilih mengikut keperluan dan bajet anda.

Kelebihan penapis air CUCKOO adalah semua model penapis air menggunakan Teknologi Penapisan Berteknologi Tinggi. Penapis air CUCKOO menggunakan 6 langkah penapisan untuk menghasilkan air mineral yang beralkali ringan. Selain itu, teknologi ini telah dipatenkan dan tiada jenama lain yang boleh meniru. Berikut merupakan langkah penapisan air CUCKOO :

  1. Penapisan Tahap 1- Sediment Filter, berfungsi untuk menapis kotoran seperti karat, habuk, keladak dan lain-lain kotoran dalam air.
  2. Penapisan Tahap 2- Pre Carbon Filter, berfungsi untuk menghilangkan bau yang tidak menyenangkan dalam air seperti bau klorin.
  3. Penapisan Tahap 3-5- Natural Filter, penapis yang telah dipatenkan oleh CUCKOO yang berfungsi untuk menghasilkan air mineral beralkali ringan yang bersih untuk kesihatan badan.
  4. Penapis Tahap 6- Nano Positive Filter, berfungsi untuk menapis 99.9% bakteria, kiman dan virus yang terkandung dalam air. Menapis segala logam berat, alga dan fungus yang sangat merbahaya untuk kesihatan. Dalam masa sama, tapisan tahap ini masih mengekalkn kandungan mineral dalam air.

➔ KLIK SINI untuk senarai harga penapis air Cuckoo Bahau.

Kelebihan lain penapis air Cuckoo berbanding jenama lain yang Warga Bahau boleh pertimbangkan adalah :

  1. Tiada penalty lewat bayar. Tahukah anda ada jenama penapis air lain di Bahau yang bila anda lewat bayar walaupon sehari anda akan dikenakan penalty RM 10?.
  2. Penukaran filter penapis air setiap 4 bulan. Penapis air Cuckoo membuat penukaran filter sebanyak 3 kali dalam tempoh setahun berbanding jenama lain setiap 6 bulan atau 2 kali sahaja setahun penukaran filter.
  3. Penapis air Cuckoo menggunakan tangki food grade stainless steel berbanding tangki plastik yang digunakan oleh jenama lain.
  4. Kadar refill tangki yang laju. Air terus akan masuk semula ke dalam tangki berbanding penapis air reverse osmosis yang mengambil masa untuk refill.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!